פסיכיאטריה
  טיפול בבולמוסי אכילה
מתוך ספרי "לרזות מתחילים מהראש"
  דיאטה- כתבות ומאמרים
  דיאטה- סדנת הבישול
  דיאטה- שאלות ותשובותו
  דיאטה- מחשבון BMI


 קציצות כרישה
 



מרכיבים :
4 כרישות חתוכות
1/2 "ג בשר עוף טחון
1 בצל חתוך לקוביות
5 שיני שום כתושות
פלפל שחור
מלח
1/2 חבילה פרורי לחם+2 כפות פרורי לחם
3 ביצים
1 כפית פפריקה מתוקה

הוראות הכנה:
1. במחבת עם שמן מטגנים בצל ושום.

2. בסיר עם מי מלח, מבשלים את הכרישה כרבע שעה. מקרר ומעבירים למעבד מזון.
טוחנים את הכרישה עם הבצל והשום המטוגנים ומתבלם.

3 מערבבים את שני, סוגי הבשר עם הכרישה ומוסיפים ביצים ושתי כפות פרורי לחם.

4. מערבבים את חצי חבילת פרורי הלחם ואת הפפריקה. צרים לביבות וטובלים בתערובת.

 
זמן הכנה:
כשעה

 
מספר מנות:
8

 
קלוריות למנה:
165

 

 


            

 

 
כל הזכויות שמורות למרפאת ד"ר לוי
רחוב ברקאי 3 רמת גן טלפון 03-6764880
Design: Tween-id
Technology by inManage בניית אתרים